Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Μια θεαματική Πανελλήνια ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ εκστρατεία αγάπης για τον φίλο της διπλανής πόρτας!

ΟΙ BLOGGERS-ΜΕΛΗ ΜΑΣ,  ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ!

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ  ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ... & ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ...ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!
Η ΜΑΚΕΤΑ που μπορεί να αναρτηθεί σε
κάθε σελιδα μέλους της ΕΣΔ. Το μόνο
που χρειάζεται είναι να προστεθούν
τα τηλέφωνα του...
Επίσης με βάση όλο αυτό το πνεύμα
κοινωνικής αλληλεγγύης της ΕΣΔ
τα μέλη έχουν τη δυνατότητα,
ελεύθερα να διαμορφώσουν και τη
μακέτα κατά την φαντασία τους!,
Όπως θέλουν οι διαχειριστές των
ιστοσελίδων,μια και τους
εμπιστευόμαστε απολύτως!



Το "πιάτο της αγάπης" διάσημο στην Αθήνα από την εποχή που ξέσπασε η κρίση. Δημιούργημα blogges, μέλη της Ε.Σ.Δ... συνεχίζει και σήμερα να δρα ευεργετικά, δίπλα σε συνανθρώπους που πάσχουν.

Τι είναι το πιάτο της αγάπης; Μια πολύ απλή ιδέα: Σε κάθε κατσαρόλα ...ευσεβούς νοικοκυράς μένει και κάποια μερίδα περίσια.Ε, αντί να μπεί στο ψυγείο και μαραζώσει.. μπορεί να την επωφεληθεί και κάποιο αδέρφι, ο διπλανός μας που πεινάει.

Χρειάζονται απλά δύο τηλεφωνήματα: ΄Ενα από τον διαθέτοντα την πολύτιμη μερίδα κι ένα από τον μη έχοντα, προς τη διεύθυνση που διαχειρίζεται το πιάτο της αγάπης και εν προκειμένω στο blog , την ιστοσελίδα...τη δική σας. Σε λίγα λεπτά ο άνθρωπος, θα καταλαγιάσει την πείνα του. 


Από παλαιότερο δημοσίευμα για το πιάτο διαβάζουμε:

Το "πάτο της αγάπης" ενθουσιάζει τους πάντες.
Η φιλοσοφία της εκστρατείας στηρίζεται στο ότι πάντα σε κάθε σπιτικό περισσεύει και κάτι έ, αυτό το κάτι ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  στο συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. Η νοικοκυρά δεν έχει παρά να τηλεφωνήσει στο κέντρο ” ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” κι αυτόματα ένας ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ θα σπεύσει να παραλάβει το προσφερόμενο έδεσμα αγάπης…

Νομίζουμε ότι είναι μια πάρα πολύ και πρακτικώς ζεστή ιδέα . Το Τηλέφωνο της κίνησης  ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή μιλάμε για παραλήπτες εθελοντές άνω... Αυτό δεν ισχύει για τους bloggers... Δεδομένου ότι η όλη διαδικασία -προσφορά-παραλαβής, κανονίζεται τηλεφωνικά!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ( ΕΣΔ)


Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, αποφάσισε ( χθες 1-8-15) να υιοθετήσει Πανελλήνια Κοινωνική εκστρατεία υπέρ των πενομένων, λόγω της φτιαχτής κρίσης που σκηνοθέτησαν και εκτελούν σε βάρος των Ελλήνων φίλοι και ...εταίροι μας . ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! είναι το σύνθημα της εκστρατείας με το πιάτο της αγάπης, που έχει ήδη πολύτιμη εμπειρία 6 ετών.. Λόγω της υφής του blogging ,ασφαλώς δεν είναι υποχρεωτική η υιοθέτηση του πιάτου της αγάπης. Είναι δυνητική. Υπάρχουν μέλη μας που, αν και θέλουν να μετάσχουν στην κοινωνική εκστρατεία της ΄Ενωσης, τεχνικά δεν μπορούν... Μπορούν όμως πολλοί άλλοι που διευθύνουν ιστοσελίδες, είτε αυστηρώς τοπικού ενδιαφέροντος ή άλλου εξειδικευμένου αντικειμένου.
Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου,έχει βαθιά συνείδηση της δύναμης των μελών της και της επιρροής που ασκούν στον περίγυρο τους και τους προσκαλεί σε συμμετοχή. Και να αναμένουν κι άλλες εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος. Οι bloggers -ενημερωτές είναι πλέον η καρδιά της ενημερότητας και θα δίνουν παρόν θετικό στις ανησυχίες των αναγνωστών τους!
Σχετικές οδηγίες για το ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ θα σας αποσταλούν κατ΄ιδίαν. Αν και θα έχετε πλήρη ενημέρωση κι από την ιστοσελίδα της ΕΣΔ!
ΤΟ Δ.Σ.  της Ε.Σ.Δ.


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΙΣΤΟΡΙΑ

ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ -ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .



ΤΥΠΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΡΠΙΑ... που γράφονται στην Αθήνα... για το ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗ!

Αξιοπρόσεκτη η περίπτωση του ψητοπωλείου ΓΥΡΟΜΑΝΙΑ , επί της οδού Γουβέλη 10, ακριβώς στην στάση του ΤΡΑΜ.. που άνοιξε μόλις πριν 6 μέρες(8-2-)κι όμως αμέσως ετοίμασε το δικό του πιάτο αγάπης… Μωρέ άμα έχεις καρδιά δεν λογαριάζεις τίποτε.
Μόλις οι άνθρωποι  πληροφορήθηκαν την κίνηση για το πιάτο της αγάπης  έσπευσαν να ανταποκριθούν με συγκινητική προθυμία. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να έκανε  την παραμικρή ένσταση, παρά μόνο μία εστιατόρισα, υπήρξε επιφυλακτική, νομίζοντας .. ότι στην κίνηση του ΠΙΑΤΟΥ ΑΓΑΠΗΣ είναι αναμεμιγμένη η …Εκκλησία..Ε, και κακό θα ήταν;
Φαίνεται πως η κυρία έχει προηγούμενα με την Εκκλησία… αλλά το πιάτο της μας το δίνει χαμογελαστά!
Όλοι, σε όσους η κίνηση της αγάπης χτύπησε την πόρτα τους έδειξαν άμεση ανταπόκριση, μάλιστα ένας επαγγελματίας,..δηλώνει πρόθυμος να προσφέρει το δικό του πιάτο αγάπης επί ημερησίας βάσεως:..
–΄Οχι ,του είπαν οι πράκτορες της αγάπης. ΄Ενα πιάτο  τη βδομάδα, ή το μήνα  είναι αρκετό.Εξάλλου αυτή τη στιγμή οι έχοντες ανάγκη δεν υπερβαίνουν τους πενήντα. Τόσοι εμφανίστηκαν και δεν γνωρίζουμε, προς το παρόν αν υπάρχουν κι άλλοι με την ίδια μοίρα στο Ν.Κόσμο. (Αν έχετε εσείς υπ΄όψιν κάποιον ειδοποιείστε μας…)
Από την άλλη υπάρχει ένα πλήθος εθελοντών, ένας σε κάθε γειτονιά του Ν.Κόσμου, που έχουν ως καθήκον κυρίως να παραλαμβάνουν τα φρέσκα εδέσματα από τα σπίτια ή τα καταστήματα.
ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ δείχνει το δρόμο , πως όλοι μαζί ,οι έχοντες και οι μη έχοντες ,ο ένας δίπλα στον άλλον θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την ξαφνική κρίση που μας έφεραν κατακούτελα οι φαφλατάδες της πολιτικής μας. Μπράβο στο κοινωνικό πρόσωπο που εμφανίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής μας.
Μέσα στα πλαίσια της συμπαράστασης  του χειμαζόμενου συνανθρώπου μας  και   το ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ   είναι στημένο με το πνεύμα της αντιμετώπισης της κρίσης.  ΄Οπως βλέπετε διαμορφώνονται νέες συνθήκες στην καθημερινότητά μας  με κυρίαρχο το στοιχείο της αλληλεγγύης.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΓΑΠΗΣ 2130149.... Τηλεφωνείτε είτε για να προσφέρετε το δικό σας πιάτο αγάπης, είτε για να το παραλάβετε , αν το έχετε ανάγκη
Σημείωση: Στην περιοχή αυτή ακολουθείτε μια άλλη τακτική, που δεν είναι δυνατόν φυσικά να εφαρμοστεί πανελληνίως με τους bloggers μας... 
Τα υπόλοιπα θα τα διευθετήσουν-διαχειριστούν  από μόνοι τους τα μέλη της ΕΣΔ. Δεν έχουν ανάγκη από ντιρεκτίβες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου