Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΑΡ!


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ

Η ΕΛΛΑΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ -
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ!

Σε καλούμε φίλε μας,  να μας πεις τις δικές σου σκέψεις.. Πώς βλέπεις τα παρακάτω; Θα αδιαφορήσεις; Στείλε ό,τι έχεις να πεις στο E-MAIL... pressliberty@gmail.com.. Και διάβασε …μπας και φωτιστείς!Φωτιστούμε!

ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ... Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ... ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ …ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ …ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ!

Αξιότιμοι εκλεκτοί φίλοι μας,

Θα σας παρακαλέσουμε με κάθε ευλάβεια να προσέξτε το μήνυμά μας . Κατέχετε σημαντικές σπουδές και γνώσεις για το λίκνο του κοινού-πλέον- πολιτισμού μας , την Ελλάδα, που εμείς Ε οι γηγενείς- Έλληνες ταπεινοί, τη βαφτίζουμε “μικρή”, πλην όμως είναι ΜΕΓΙΣΤΗ, όπως ιστορικά είναι καταγεγραμμένη! Και το γνωρίζετε!

Επειδή μετέχετε της μεγαλειώδους ελληνικής παιδείας, άρα ουσία είστε κι εσείς Έλληνες και άρα σας χαιρόμαστε…μπορείτε να βοηθήσετε αποτελεσματικά… ώστε κάποτε να σταματήσουν δια παντός οι ασχήμιες κατά του ιερού βωμού του παγκόσμιου πολιτισμού μας που λέγεται ΕΛΛΑΣ!
Η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών έριξε προ 3 ετών την ιδέα, η Ελλάς αυτός ιερός τόπος του παγκόσμιου πολιτισμού, κάποτε πρέπει να αρθεί στο ύψος Της ανεκτίμητης προσφοράς του προς την ανθρωπότητα ΏΣΤΕ να αφεθεί εν ειρήνη ΓΙΑ … να συνεχίσει την προσφορά του προς την Υφήλιο!

Η Ε.Δ.Μ θέτει και προς εσάς προσωπικά, αλλά και στο έθνος που εκπροσωπείτε το θέμα της ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ…
Είναι αναγκαίο για την ευρυθμία της ΥΦΗΛΙΟΥ! Σκεφθείτε το!Θα καταλάβετε!

Μπορείτε κι έχετε δυναμικές να προωθήσετε την ιδέα , όπου δει, όπου νομίζετε!.. Αν φυσικά σέβεστε την πνευματική τροφό σας! Την τροφό ολάκερου του πλανήτη!
Η προσωπική σας άποψη είναι αυτή που θα μετρήσει και να μην το ξεχνάτε!

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ως εκ της ιδιότητάς της δεν έχει πολιτικό χρώμα , δεν έχει πολιτικές βλέψεις, δεν έχει φιλοδοξίες ατομικές!

***Γνωρίζει άριστα τις Διπλωματικό-πολιτικές ίντριγκες και κυρίως τα άγρια συμφέροντα που διαπλέκονται στο χώρο της ελλαδικής γης..Αυτής της φωτοδότρας ΓΗΣ …και να σκυλεύουν επί της κυριαρχίας της στο Αιγαίο πέλαγος, που υφίσταται ελληνικά από 4000 και πλέον ετών! Ελληνικά!
Το ξέρετε, το ζείτε στην καθημερινή επικαιρότητα… Τούρκοι , Αμερικάνοι κ.α, τσιράκια τους ..γουστάρουν να αρπάξουν την Ελλάδα… 

( ΥΠ ΟΨΙΝ Η ΕΛΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… ΚΑΙ ΛΟΓΩ 12 ΘΕΩΝ!.. Γι αυτό και έχει σφραγίσει ανεξιτηλα την ανθρωπότητα! ΤΥΧΑΙΑ ,ΛΕΤΕ;

Θα πρέπει τέτοια βαρβαρότητα να συνεχιστεί και έως πότε;
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ …ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ :…Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ! .. Κατά τον ίδιο τρόπο με την ..ανύπαρκτη ΕΛΒΕΤΙΑ!Που απολαμβάνει διεθνούς ασυλίας-προστασίας… ΓΙΑΤΙ;
Αλήθεια τι προσφέρει η χώρα αυτή στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι;… ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!

ΚΑΘΕΤΗ ΔΗΛΩΣΗ: Όχι δεν θα είναι εύκολη, φίλε μας, ή όποια φιλότιμη, φιλελληνική συμπαράταξή σου προς την ιδεά ..Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ..τελικά ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ! Δεν θα είναι εφικτό..ΤΕΧΝΙΚΑ!…με τις διεθνείς λοβιτούρες και λαμογιές!…..που τις ζεις τελικά καθημερινά!

Αλλά σε κάποιο βάθος χρόνου… Η ΕΛΛΑΣ θα καταστεί τελικά προστατευόμενο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς! ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΑΥΤΟ!

ΘΕΛΟΥΜΕ την προσωπική σας συμβολή σ΄αυτόν τον αγώνα.Διακαώς! ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ!
*** ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ –πάντα προσωπική- για την ιδέα, τον αγώνα που κάνουμε! Για ην Ιερή αυτή ΓΗ του κοινού πολιτισμού μας!

***Θέλουμε να γίνετε χορηγός του αγώνα μας.(έστω και με ένα ΕΥΡΩ!
 Η Ε.Δ.Μ θα σας τιμήσει έστω κι αν η χορηγία σας είναι ένα ΕΥΡΩ! Πολύτιμο!

Προς το παρόν αυτό που επιθυμούμε είναι ένα: Γράψτε μας τα συν και τα πλην , προς την πρωτοβουλία μας που τρέχει…

ΘΑ ΔΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ…OY ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ…ΘΕΜΑ!

ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ..ΔΩΡΑΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ!

ΓΙΑ DONATION -ΧΟΡΗΓΙΕΣ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Νο: 271/748513-14ΤΗΛ 2112126900 – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ… ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ!..

ΒΑΣΙΚΆ ΚΑΝΤΕ... Ό,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.. ΔΩΣΤΕ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΡΙΦΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!... Κι εμείς, ως γνωστόν δεν μπερδευόμαστε στα μη ...πρέποντα!
ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΝ ΠΑΝΤΙ... ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟΤΕΡΟ.. αν την ιδέα μας ην έχετε "πιάσει'...


ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου