Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΛΥΜΠΕΡΗΣ ...Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΣΚΑ!

ΙΔΟΥ Ο ΛΕΛΕΣ ..ΠΟΥ ΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗ...
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΥΜΕΠΡΗΣ...ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ!!










ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ... 

ΤΙ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΤΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΦΙΑΣΚΟΥ -ΛΥΜΠΕΡΗ... ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ...ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!


Μεγάλη φίρμα ο Αντώνης Λυμπέρης ...φυγάς σήμερα στη Βραζιλία!
Μπουμπούκιον, αναδειχθείς επί ΠΑΣΟΚ, όπως και ο χαλβάς Π.Κωστόπουλος!
Ο Λυμπέρης ξεκίνησε την...τυχοδιωκτική εκδοτική πορεία του, ως εκδότης ...
περιοδικού για τα βιντεοκλαμπ...(1986) έχοντας ως αντίπαλο 
το μεγάλο  VIDEO ALBUM , του ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ
που κατέστη δημοφιλέστατο στο χώρο.. από τη πρώτη μέρα1
Είχε πάθει τέτοια σύγχυση ο Λυμπέρης
ώστε 2-3 φορές με διάφορες αστείες προφάσεις έστειλε στα δικαστήρια το
περιοδικό αυτό... με δικηγόρο τον Νίκο Κωσνταντόπουλο, (πρόεδρο του ΣΥΝ)
με αποτέλεσμα να
πάθουν αμφότεροι βατερλώ. .. Την εταιρία του ο Αντώνης Λυμπέρης-ασχετος
φυσικά με τον Τύπο... την έστησε με  500.000 δρχ. (Α.Ε)  από το πουγκί της
μανούλας του...  Σήμερα τον καταζητούν οι εργαζόμενοί του για χρήματα
δεδουλευμένων τους.. ..αν και κέκτησε περίεργες βίλες στη Μύκονο!  
Την Παρασκευή 14 Μαρτίου εκδικάστηκε η αγωγή των πρώην εργαζόμενων των Εκδόσεων Λυμπέρη κατά της εταιρείας. Η τελευταία είναι η εταιρεία στην οποία μεταβιβάστηκαν κατά τον πλέον αδιαφανή τρόπο και με διαδικασίες για τις οποίες πρόκειται να αποφανθεί η δικαιοσύνη, οι τέσσερις πιο εμπορικοί τίτλοι των Εκδόσεων Λυμπέρη (Hello, Εγώ Weekly, 7Μέρες TV & Tηλεκοντρολ). Οι Εκδόσεις Λυμπέρη διέκοψαν τις εργασίες τους τον Νοέμβριο του 2012 με απόφαση του μεγαλομετόχου τους Αντώνη Λυμπέρη και στη συνέχεια κηρύχθηκαν σε πτώχευση, αφήνοντας έτσι στο δρόμο τη συντριπτική πλειοψηφία των 200 περίπου εργαζομένων χωρίς να υπολογίζουμε εξωτερικούς συνεργάτες, προμηθευτές κτλ.
Ο επιχειρηματίας, ο όμιλος του οποίου κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της Alpha Editions, είναι ο κύριος Δ. Κοντομηνάς (κουμπάρος του Α. Λυμπέρη και κατηγορούμενος για το τεράστιο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου). Ενώ, πρόεδρος του ΔΣ της Alpha Editions και αυτός που προσέφερε στέγη για την έκδοση των 4 αυτών περιοδικών, είναι ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (μέχρι πρότινος βασικός ανταγωνιστής του Α. Λυμπέρη!)
Τελευταία μαθαίνουμε από τις στήλες εφημερίδων μεγάλης κυκλοφορίας και δημοφιλών ιστοτόπων ότι ο Α. Λυμπέρης πρόκειται να πουλήσει τις δύο από τις τρεις (!) βίλες που διαθέτει στη Μύκονο, αντί του «ευτελούς» τιμήματος των 5 εκατομμυρίων ευρώ, και επίσης, ότι διάγει πολυτελή βίο στη Βραζιλία και κάνει νέα επιχειρηματικά σχέδια.
Απέναντι σε ανθρώπους, που προφανώς αντιμετωπίζουν ως μια ασήμαντη «παράπλευρη απώλεια» τις ζωές και τα χρήματα των εργαζομένων, εμείς οι (πρώην) εργαζόμενοι των Εκδόσεων Λυμπέρη δίνουμε εδώ και 16 μήνες έναν τίμιο και καθαρό αγώνα για τα αυτονόητα: τα λεφτά μας και την εργασιακή μας αξιοπρέπεια! Θα είμαστε και στο δικαστήριο και όπου αλλού χρειαστεί, μέχρι να δικαιωθούμε. Ζητάμε τη συμπαράσταση κάθε εργαζόμενου, κάθε συλλογικότητας ή σωματείου, και καθενός που κατανοεί ότι μια τέτοια κραυγαλέα περίπτωση εργοδοτικής αυθαιρεσίας δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη!
12/3/2014
 Οι (πρώην) εργαζόμενοι των Εκδόσεων Λυμπέρη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Ο εν λόγω Λυμπέρης στο ξεκίνημά του με το περιοδικό του ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ, υποστηρίζονταν αγρίως από τους Βαρδινογιαννέους κι άλλους μεγαλόσχημους παραγωγούς βιντεοταινιών... της εποχής.. αλλά σκάλωσε στο video album ( από τα κορυφαία παγκοσμίως και καλύτερο από το ιστορικό  VIRITY του Χολυγουντ)... που αποκάλυπτε σταθερά τις κομπίνες που γινότανε , τότε με τις βιντεοταινίες 

1 σχόλιο: