Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ... Η ΠΡΟΣΠΕΡΤ!!


ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒLOGGER ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:Τhraki Life News 
ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ,ΑΓΝΕ ΕΞ ΕΒΡΟΥ!
Είδες μωρέ καμιά ιστοσελίδα του φάσματος της Ένωσης Συντακτών ΔΙΑΔΙΚΥΟΥ να πέσει στην παγίδα των τραμπούκων της ΠΡΟΣΠΕΡΤ (πασοκικής έμπνευσης … by the way..) ;
Θα είδες κάτι άλλο : Είμαστε οι μόνοι που χειροκροτήσαμε την απόφαση διάλυσης της ΕΡΤ, γνωρίζοντας ασφαλώς τον πόνο και την οδύνη… των 2000 μεροκαματιάρηδων ανθρώπων που θα μείνουν χωρίς εργασία!.. 

Οι υπόλοιποι 650… ανήκαν στο ιδιότυπο πολυτελές είδος ..που για μια πορδή τους αμείβονταν εξωφρενικά!.Παρακρουστικά προς σκανδαλισμόν απάντων των Ελλήνων.
Βιάστηκες να τους περιθάλψεις… (και δεν είσαι φυσικά ο μόνος μπλογκερ...)
Μην θυμώνεις εν τη αγνότητί σου!
 

Από αλητεία εξ επαγγέλματος τι μπορεί να προσδοκάς; Είναι φάρα, συντεχνία, αναίσχυντος η ΠΡΟΣΠΕΡΤ… Έχει εμπεδώσει ότι αυτή και τα μέλη τους –αυτά τα χαζά υποκείμενα , ότι η ΕΡΤ είναι ιδιοκτησία της…και πως τάχα μπορούν τα θλιβερά αυτά κι ατάλαντα  υποκείμενα να μας κουνιούνται…

Η μεγάλη πλάκα είναι ο Σαμαράς… Έλαβε δε μια μεγάλη καινοτόμο απόφαση… την διάλυση της ΕΡΤ… όμως όπως φαίνεται έως στιγμής…μάλλον δεν είχε βήτα πλαν , για την επομένη… ώστε να μας προκύψει κι ο γραφικός Κουβέλης… τάχα μου να διαλύει την Κυβέρνηση με εντολές των Εβραίων και  με άξονα-αφορμή  την ΕΡΤ.. Τουτέστιν παραμύθια της χαλιμάς! Η πολιτική αφροσύνη, κενότητα στο έπαρκο:

Η ΕΡΤ επί 50 σχεδόν χρόνια υπήρξε άντρο φαυλότητας κομματικών σκοπιμοτήτων…όλων βέβαια των αποχρώσεων. ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, για τους οποίους χύνουμε μαύρο δάκρυ σήμερα ..διορίστηκαν με κομματικό μέσο κι όχι αξιοκρατικά. Αυτό σημαίνει απλά ..πως κάποιοι άλλοι τόσοι συνάνθρωποί μας που, δεν είχαν γνωριμιές, έμειναν έξω, στο περιθώριο…παραμάσχαλα με το όνειρό τους..για δουλεία, που όμως το έχαψαν, άρπαξαν το όνειρό τους,   αυτοί που είχαν προσβάσεις σε πολιτικά γραφεία…αυτοί που κλαίνε σήμερα … Για ποια αδικία κλαίνε;
 Η δικιά τους είναι εμφανέστατη, αφού με την πρόσληψή τους χωρίς αξιοκρατικές διαδικασίες… έριξαν κάποιους άλλους, πιθανόν ικανότερούς τους!
 Καταλαβαινόμαστε;…Ε, τερμάτισαν ..επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα!

Μην απορείς , φίλε Αθανάσιε Ζωγράφε… Οι φαύλοι ..δεν λένε ποτέ ευχαριστώ
!
Η Ε.ΣΔ. ( Ένωση Συντακτών Διαδικτύου)

Δείτε πιο κάτω τι γράφει ο Θανάσης Ζωγράφος .. και θα καταλάβαιτε τα τζουτζέκια της θρασύτατης , φαύλης..πασοκογενούς ΠΡΟΣΠΕΡΤ!

Η ΕΡΤ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΗΣ ΣΩΣΙΒΙΟ! ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ... ΚΟ ΝΕ (Τ) ΑΒΕΡΤΑ;

Προς τους διαχειριστές επικοινωνιών της ΕΡΤ τον τομέα ενημέρωσης ή άλλο υπό αυτές τις συνθήκες αρμόδιο τμήμα.
Στις 9:33 μ.μ.της Πέμπτης 13 Ιουνίου μετά από απόφαση δύο ακόμα επαγγελματιών blogger -ανεξάρτητων δημοσιογράφων μελών της ΕΣΔ και με την σύμφωνη γνώμη αρθρογράφων της ομάδας που εκπροσωπώ και εκφράζω, σας απέστειλα σχετικό e-mail με το οποίο σας ενημέρωσα για τις ενέργειες στήριξης κυρίως του Thraki Life News και δευτερευόντως του υπό ανάπτυξη GrLife News.
Εκτός των στοιχείων επικοινωνίας σε αυτό αναφέραμε τα εξής παρακάτω:

* * * Σας γνωστοποιούμε πως με εξωτερικό εμφανή player αλλά και εσωτερικό, είμαστε συνεχώς σε σύνδεση μαζί σας μέσω της EBU τόσο στο Τhraki Life News με ευρεία αποδοχή σε όλη την Θράκη, αλλά και στο νέο μας Gr Life News με πανελλαδικό χαρακτήρα που πρόσφατα δημιουργήσαμε.

Ως ένδειξη μάλιστα συμπαράστασης φροντίσαμε να κυριαρχεί η ΕΡΤ αλλά και συμβολικά διαθέσαμε μέρος των backgrounds μας με θέμα την ΕΡΤ.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη , καλή συνέχεια και σύντομα να είστε κοντά μας από τις σταθερές σας συχνότητες! * * *
Χωρίς να παραγνωρίζουμε την υποχρεωτική εξυγίανση της Δημόσιας Τηλεόρασης... η μικρή μας προσφορά σκοπό είχε μόνο την ενθάρρυνση πλήθους οικογενειών για ελπίδα.
Την καταθέσαμε σαν πράξη αλληλεγγύης μόνο για τους εργαζόμενους της διπλανής πόρτας που εκεί παλεύουν για τη ζωή τους και σήμερα δοκιμάζονται προς χάριν των βολεμένων ακριβοπληρωμένων!
Για την συμμετοχή μας στον αγώνα και την αγωνία τους ούτε μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε οποιοδήποτε ανταποδοτικό όφελος!
Στη συνέχεια και παρακολουθώντας σας με ενδιαφέρον ώστε να διαμορφώσω προσωπική άποψη και δημοσιογραφική δράση αναφορικά με τις εξελίξεις... παρατήρησα μάλλον την θλιβερή πραγματικότητα!
Πρόσεξα τα "σουπεράκια" με τις σελίδες - sites και blogs - συναδέλφων που σε απ' ευθείας σύνδεση, σας έβγαζαν και αυτοί στον διαδικτυακό αέρα...
Για τα επόμενα λίγα λεπτά πίστεψα πως θα έβλεπα να σκρολάρει πλειάδα διαδικτυακών τόπων, αφού σημαντικό μέρος του Ελληνικού internetμεταλλάχθηκε σε "πλατφόρμα" της ΝΕΤ (ΕΡΤ) και χάρηκα για το "αντίδωρο" όχι τόσο της αναγνώρισης όσο της ουσιαστικής αλληλεγγύης (αμφίδρομη σχέση)
Λίγο μετά και παρακολουθώντας σας συνεχώς ανησύχησα μήπως τελικά όσοι σας αναμεταδίδουν είναι αυτοί οι λίγοι που...φιγουράρουν στη γκρι "φάσα" φιλοξενίας ή μήπως με εντολή Σαμαρά άρχισαν τα λουκέτα και στο διαδίκτυο!
Τότε "σκέφτηκα" προβληματισμένος, πως ο χώρος φιλοξενίας - αναφοράς των συνεργαζόμενων σελίδων που διαθέσατε θα γινόταν όλο και φτωχότερος ώσπου... η κυβέρνηση Σαμαρά θα "σφράγιζε μέχρι και το τελευταίο site ή blog...
Αργότερα κατάλαβα κάτι που μάλλον "δεν ήθελα" τόσες ώρες να συνειδητοποιήσω!!!
Κανείς δεν "σφράγισε" ούτε το Thraki Life News ούτε το Gr Life News!
Στην αναζήτησή μου είδα πως και κανένας από όσους σας προσέφεραν έναν ακόμα χώρο έκφρασης... δεν σφραγίστηκε!
Τελικά άργησα λίγο αλλά... μετά από κάποιες ώρες υποψιάζομαι γιατί πολλοί από τους συναδέλφους μου δεν είχαν την φιλοξενία σας!
Επειδή όμως ...άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε... σας ερωτώ για να ξέρω τι πρέπει να πω στον βαθύτερο εαυτό μου!
Μήπως η συμπαράσταση των υπολοίπων της εναλλακτικής ενημέρωσης... σας είναι αδιάφορη;
Ή... Μήπως ή "λούπα" με τους ίδιους και ίδιους κόλλησε;
Μήπως είναι τυχαίο;
Ή μήπως... γιατί πολλοί από εμάς δεν έχουμε ΚΟ...ΝΕ (Τ);;;
Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο κάνω λάθος κι αν έτσι είναι παρακαλώ διορθώστε με...
Αν πάλι δεν πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια αλλά για δικό σας λάθος σας παρακαλώ διορθώστε το!
Αφού εξαίρεστε εμάς (για αυτονόητους και όχι εγωιστικούς λόγους) όλο αυτό μοιραστείτε το με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο του διαδικτύου που πλαισιώνει την προσπάθειά σας ξυπνά και πορεύεται με τις ίδιες αγωνίες!Κανείς δεν περισσεύει!!!
Θανάσης Ζωγράφος
Μέλος της Ένωσης Συντακτών διαδικτύου
Διαχειριστής Τhraki Life News
e-mail: thrakilife@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου